NÄRINGSRIK MAT UTAN TILLSATSER

Det viktigaste med mat är självklart att den är god och att den gör gott för både kropp och själ – det tycker i alla fall vi på Spoons! Att äta god, vällagad och hälsosam mat gör oss gladare, piggare och vackrare. Och vem vill inte bli det? Med våra soppor och grytor vill vi erbjuda hälsosam och näringsrik mat när du inte har tid eller ork att laga mat själv.

Spoons hälsosamma färdiga soppor och grytor tillagas för hand i Malmö på färska råvaror, precis som i ditt eget kök. Samtliga produkter är gjorda utan tillsatser och socker och är smaksatta med kryddor istället för salt och fett. Alla produkter är gluten- och laktosfria.


Näringsrika grönsaker är fokus i alla produkter och majoriteten av produkterna innehåller baljväxter som är rika på protein och kostfiber, har lågt GI värde, ger lång mättnad samt är en klimatsmart proteinkälla. När du köper en maträtt från Spoons kan du lita på att du får en välbalanserad och näringsrik måltid som ger dig långvarig energi, helt utan onödiga tillsatser.
ProduktbildProduktbild
OM OSS
Spoons hemlagade soppor och grytor lanserades i oktober 2011 av syskonen Henric och Ulrika Gervais då de återkom till Sverige efter många år på Irland.

Syskonen har en gemensam passion för bra mat och idén om mättande och smakrika produkter som är gjorda på färska råvaror, helt utan tillsatser, kom till då syskonen upptäckte bristen på bra näringsrik färdigmat i Sverige.

Läs mer om oss bakom spoons här


FACEBOOK
Instagram
Text

Kundkontakt

info@smakaspoons.se

Kreera web&design